| Driving Dutch Design + Dutch Design Week
Conform Cox was tijdens de Dutch Design Week weer vertegenwoordigd met werk in het Klokgebouw. Hier werd het nieuwe project Hoe de Koe voor het eerst getoond. Het project maakt verschillende processes binnen de (melk)veehouderij inzichtelijk door middel van illustratie.De expositie in het klokgebouw, foto door hannie Verhoeven.


| Time Included Cloth genomineerd door Textielmuseum Tilburg
Time Included Cloth was geselecteerd voor de top 10 van de Design Contest 2017, een jaarlijkse prijs georganiseerd door het Textielmuseum Tilburg. Dit jaar was het thema Reinventing Textiles, waarbij het project natuurlijk goed paste. Simone Post, Martijn van Strien en Suzan Rüsseler vormden samen de jury. Time Included Cloth hangt in het Textielmuseum van 26 November tot en met 10 December.'Time Included Cloth continues' tijdens DDW Eindhoven, 21-29 Oktober 2017
Een aantal nieuwe ontwikkelingen en proces van het project Time Included Cloth zullen tentoongesteld worden tijdens een expositie gecureerd door Envisions: Envisions x Friends. Zo zijn in het restaurant op de locatie kussens te gebruiken om de DDW slijtage te onderzoeken. Locatie VDMA gedurende Dutch Design Week 2017: Vestdijk 25-27 Eindhoven.| Kinderwens Kaarten onderdeel van Embassy of Health tijdens DDW Eindhoven, 21-29 Oktober 2017
Tijdens de Dutch Design Week 2017 in Eindhoven wordt voor het eerst de Embassy of Health getoond in het Innovation Powerhouse bij Strijp-S. 'Binnen de Embassy of Health wordt het brede spectrum van nieuwe zorgtoepassingen getoond om uiteindelijk een verhelderende en noemenswaardige ervaring te geven voor iedereen die belangen heeft in de zorg en de gezondheid.' Georganiseerd door Van Berlo, Waag Society, Philips, U Create en Máxima Medisch Centrum. Adres: Zwaanstraat 31A Eindhoven.

| HEMA Design Daten, DDW, 22 Oktober 2017
Ik ben samen met vijf andere ontwerpers uitgenodigd om deel te nemen aan HEMA Design Daten op 22 oktober tijdens Dutch Design Week in Eindhoven. Tijdens deze dag zal ik mijn project Time Included Cloth pitchen en kan er op mij gestemd worden om 10.000 euro en ondersteuning van HEMA te winnen voor verdere ontwikkeling van dit project. Adres: Ketelhuisplein Eindhoven.| Lino's te koop in De Design Shop tijdens DDW Eindhoven, 21-29 Oktober 2017
Linosnedes 'Verregaande Zeeslag' zijn te koop in De Design Shop op Sectie-C (East-Area). De handgeprinte linosnedes zijn in vier kleuren verkrijgbaar: blauw, turquois, grijs en oker/roodbruin. Er is slechts een beperkte oplage beschikbaar. Adres: Sectie C, Hal 8, Daalakkersweg 2-16 Eindhoven.Sectie-C, Afbeelding door Sander Wassink en Olivier van Zummeren


| Time Included Cloth in Klokgebouw, 21-29 October 2017
'White wash with blue jeans', een textiel uit de serie Time Included Cloth zal ook te zien zijn op een locatie van 'Smart Design to Market' in het Klokgebouw, tijdens Dutch Design Week 2017. Hiervan staat geen event online, maar je kunt ons vinden in de buurt van de Forbo stand, Klokgebouw 50, Eindhoven.

| Breathing Colour expositie in Londen, Juli-September 2017
Tijdens mijn werkperiode bij Jongeriuslab in Berlijn werkte ik mee aan deze solo-expositie over het kleuronderzoek van Hella Jongerius. In het vernieuwde Design Museum London komt dit onderzoek mooi tot zijn recht. Komt dat zien! Zie hier een video over de werkwijze van Hella Jongerius.Hella Jongerius in haar studio in Berlijn, foto door Roel van Tour


| Buiten Gewoon de Norm gaat naar Amsterdam, Juli 2017
Project Buiten Gewoon de Norm/Apart from the Norm is onderdeel van 'Who's afraid of provocation?' een expositie op 23 juli 2017 in Sociëteit Sexyland, Amsterdam. Hier zal ik in drie sessies het gesprek aangaan met publiek over diverse onderwerpen rondom de kinderwens.


| Veiling bij MONO Rotterdam, Juli 2017
Op 6 juli 2017 zal één van mijn linosnedes 'Verregaande Zeeslag' worden geveild als onderdeel van 'POEN Affordable Art Auction' in bar MONO, Rotterdam. Kom en bied!
POEN Affordable Art Auction, foto door Sanneke Kleingeld| Interview op Trend Tablet, Mei 2017
Ik ben onderdeel van de rubriek 'Talents' op de website van Lidewij Edelkoort. Hier vind je meer informatie over mijn project Time Included Cloth.


| World Illustration Awards 2017 Londen
Mijn project Buiten gewoon de Norm | Apart from the Norm is genomineerd voor de World Illustration Awards 2017 in the categorie Research. Het zal daardoor deze zomer geëxposeerd worden in Somerset House London.


| Interview op Ballpitmag, April 2017
Vind hier een interview over mijn werk en inspiraties.


| Time Included Cloth gaat naar Maastricht, Juni 2017
Time Included Cloth wordt tentoongesteld op Fashionclash festival in Maastricht, 29 Juni - 2 Juli


| Graduation Catologue 2016: In need of, Design Academy Eindhoven
Publicatie in the Graduation Catologus onderdeel van de Graduation show 2016 'In need of' van Design Academy Eindhoven.

| Graduation show 22 - 30 Oktober 2016, Eindhoven
Presentatie op de Graduation show van Design Academy Eindhoven, tijdens Dutch Design Week 2016. Mijn beide afstudeerprojecten Time Included Cloth en Buiten gewoon de Norm waren te zien.| Publicatie Dude magazine, September 2016
Uitgekozen als onderdeel van de afstudeerspecial 2016. Jury: Joost Grootens, Harald Dunnink, Wieki Somers, Anne Miltenburg, Ellen Schindler, Adrian van Hooydonk, Ed van Hinte.

| Gynaecongres 19 - 20 Mei 2016, Eindhoven
Presentatie over mijn project Buiten gewoon de norm voor honderden gynaecologen uit het hele land, tijdens het Gynaecongres georganiseerd door het Maxima Medisch Centrum Veldhoven.

Nederlands | English
Cox Janssens | Conform Cox | 2017 ©